Litteraturen samler ind til flygtningebørn

Lørdag den 28. oktober kl. 14-18 samler vi ind til flygtningebørn i Odense. Det sker i Den Fynske Operas foyer. Billet kan købes via place2book. 25 fynske forfattere deltager plus et par musikere. Værter: Jens Peter Madsen og Pia Sigmund

24 Gode historier fra Vollsmose

 "24 Gode historier fra Vollsmose" udkom sidst i august. 

Bogen fortæller om 24 mennesker fra bydelen Vollsmose i Odense, der hver især er et forbillede og en rollemodel - hjælpsomme, venlige, imødekommende mennesker, der øser ud af deres kunnen og hjertevarme til deres medborgere. Hver og én et forbillede for alle os andre. Mange af dem en rollemodel for andre.

De 24 var alle nominerede til Årets Borger i Vollsmose 2016 og blev præsenteret ved en fest i Vollsmose Kulturhus i januar 2017. Jeg blev grebet af alle de positive historier og tænkte straks: De skal fortælles videre, de skal fortælles HØJT! Siden har jeg mødt dem alle og har interviewet dem til bogen.

I øvrigt blev det Ali Aziz på 16 år, den yngste af de nominerede, der blev Årets Vollsmoseborger. Han bokser i Vollsmose Boxing på højt plan.

Et vindue til poesien

Snart udkommer "Et vindue til poesien. Poesi mellem 1900 og 1970", som jeg har samlet og skrevet sammen med Lena Krogh Bertram.

2 Timer om Ugen - bogen

Bogen om 2 Timer om Ugen udkom i begyndelsen af oktober. Den er skrevet af Alaa Abdol-Hamid, Maria Lynge og Pia Sigmund. Den indeholder intereviews med frivillige og børn i 2 Timer om Ugen.

Bogen kan købes via www.ravnerockforlaget.dk